✓ Fri Frakt Över 499 kr ✓ Returrätt 14 Dagar ✓ Stort Utbud

TOPP 10: Dödskalleringar

Dödskalleringar -

TOPP 10: Dödskalleringar

läsning - ord

Dödskalleringar i Stål och Silver är unika och tidlösa smycken som aldrig blir omoderna. Man eller kvinna, ung eller gammal, klok eller rebellisk, dessa dödskalleringar (i gotisk stil, biker stil, mexikansk stil) förför lika mycket som de utmanar. Ursprungligen ett modefenomen avsett endast för absoluta rebeller och rockers, har dessa tillbehör överlevt över tid genom att ständigt förnya sig. Skull Cults åsikt: fortsätt att förnya utan att förvanska själva kärnan i dessa små juveler!

Här är vår egna ranking av De Bästa Dödskalleringarna för herr just nu!

10. Dödskallering "Punisher"

Den här ringen föreställer den berömda Punisher Dödskallen. Precis som Punishers vilja (fiktiv karaktär från Marvel-universumet) försämras den varken vid användning eller med tidens gång. Du kan till och med behålla den på fingret i poolen, eftersom den är helt motståndskraftig mot klor och behåller det rostfria stålets glans intakt.

The Punisher är symbolen för den personliga önskan om hämnd och rättvisa. Han följer inte normen eftersom han föredrar att se sina motståndare döda snarare än bakom galler. Den är lätt att känna igen på sitt emblem: en vit dödskalle med långa framtänder. Enligt legenden är denna Punisher Ring fruktad av alla brottslingar!

 • 316L Rostfritt Stål (kirurgiskt stål).

The Punisher Ring

9. Ring Sparta Hjälm

Den här maskulina ringen föreställer en Spartansk Hjälm. Den håller samma höga mått av kvalité när det kommer till hållbarhet som förgående ring. Ringen har det utmärkande särdraget att den bara finns i en storlek, justerbar efter diametern på bärarens finger.

Denna ring är en hyllning till de berömda spartanska krigarna. Dessa krigare var kända för sin järndisciplin och för sin dyrkan till den enda värdiga döden: att dö i strid. Varje medborgare i Sparta som hade gått bort (dödad i fronten) hedrades av resten av befolkningen som uppförde en stele till dennes minne. Kulten var sådan att de som överlevde kriget betraktades som fegisar som vägrade striden, och de lämnades därför utanför samhället. Denna Sparta Ring symboliserar disciplin, beslutsamhet och att överträffa sig själv.

 • 316L Rostfritt Stål (kirurgiskt stål).

Spartansk Hjälm Ring

8. Dödskallering Reptil

Den här snygga ringen föreställer en dödskalle med en Slingrande Orm. Den är tillverkad i blankpolerat rostfritt stål, mera känt som kirurgiskt stål. Ringen har en design som du inte finner på vilken ring som helst. En ring med en giftorm med röda ögon och utsträckt tunga kommer garanterat få den uppmärksamhet som den förtjänar!

En Ormring har både positiva och negativa betydelser. Störst symbolik för ringen är: fertilitet, mod, frestelse, rädsla och fara. Vissa kulturer associerar ormen med djävulen och helvetet. Medan andra ger den egenskaper som lycka och tur. Du bestämmer själv vad denna reptilring representerar för dig.

 • 316L Rostfritt Stål (kirurgiskt stål).

Dödskallering Med Orm

7. Dödskallering Knogjärn

Stansringen av stål är idealisk för stridsälskaren. Med denna ring kommer du kunna påtvinga din auktoritet med hjälp av ringens kombinerade design i form av ett knogjärn och en dödskallering. Om du är på jakt efter en brutal dödskallering med en galen design är den här ringen en given kandidat!

Dödskalleringen är gjuten i 316L rostfritt blankpolerat stål, vilket innebär att den är helt solid, utan några svaga fogar. Knogjärns-Ringen är bekväm att bära och den går att ha på alla fingrar inkl. tummen.

 • 316L Rostfritt Stål (kirurgiskt stål).

Dödskallering Knogjärn

  6. Dödskallering Baphomet

  Den här ringen föreställer dödskallen från gudagestalten Baphomet med sina karaktäristiska djävulshorn. Ringen är helgjuten och gjord av 316L rostfritt blankpolerat stål. När den moderna västerländska satanismen växte fram på 1960-talet, kom självutnämnda satanister att koppla ihop Baphomet med svart magi och satanistiska ritualer.

  Denna ring är otroligt maskulin och vill du därför anamma en mer maskulin stil, är denna stålring ett utmärkt val. Känn känslan och allmakten från denna Baphomet Ring, gudagestalten som tempelriddarna anklagades för att dyrka!

  • 316L Rostfritt Stål (kirurgiskt stål).

  Dödskallering Baphomet

  5. Dödskallering Liemannen

  Den här ringen med avbilden av självaste Grim Reaper (personifieringen av döden) är gjord av rostfritt stål. Detta i kombination med kvalitén samt vikten hos 316L stål, gör att du inte tvivlar på att det är en kvalitetsring du har på fingret.

  Den karaktäristiska skäran som ofta ses tillsammans med Liemannen pryder naturligtvis ringen, vilket ger denna Liemannen Ring en look som är både offensiv och imponerande. Dödsängeln är den kusliga figur som aldrig misslyckas med att ifrågasätta och fascinera!

  • 316L Rostfritt Stål (kirurgiskt stål).

  Dödskallering Liemannen

   4. Dödskallering Steampunk

   Denna magnifika ring med bilden av en Steampunk Dödskalle finns i två varianter: i rostfritt stål och i sterlingsilver 925. En mycket originell design som aldrig går obemärkt förbi: den berättar en historia på egen hand! Dess design i form av VVS-rör och mekanik har en trefärgad blandning som tillför en mycket vacker effekt. Den tilltalar till och med de som inte är fans av genren, eftersom den sticker ut med sitt unika utseende.

   Steampunk representerar flera saker samtidigt. Från början en litterär rörelse som började under 1980-talet. Steampunk (ordet utvecklat ur cyberpunk) är en typ av science fiction och futuristisk teknologi som grundar sig på ångmaskiner, luftballonger, mekaniska matematikmaskiner och annan teknik från industriella revolutionen. Denna Steampunk Dödskallering är därför symbolen för en alternativ framtid. Denna terminologi tillämpad på dödskallen är en perfekt motsättning mellan löftet om en innovativ framtid och en oundviklig död.

   Dödskallering Steampunk

    3. Gotisk Dödskallering

    Denna dödskallering kombinerar två kraftfulla element: dödskallar och gotisk stil. Ringen är tillverkad i blankpolerat rostfritt stål, även känt som kirurgiskt stål. Flera små silverfärgade dödskallar på en svart bakgrund, alla i rostfritt stål. Ingen dödskalle är den andra sig lik vilket ger ringen en imponerande lockelse.

    Ringen är framtagen för rockers, bikers och anhängare av punk och gotisk stil. Se upp för denna Gotiska Dödskallering: den som stirrar på den för länge börjar att ifrågasätta livets nyckfullhet!

    Gotisk Dödskallering

    2. Dödskallering Tysk Officer

    Förbered dig för strid och visa att det är du som för befälet med denna World War 2 Ring föreställandes dödskallen från en Tysk Officer och Tysklands statsvapen, örnen. Ringen finns i två varianter: i rostfritt stål och i sterlingsilver 925.

    Waffen-SS var en militär enhet av politiskt (nazistiskt) motiverade säkerhetssoldater. Dessa soldater fungerade som stödtrupp till den nya nationalsocialistiska auktoritära regimen i Tyskland, och kom att användas vid inrikes oroligheter och motsvarande situationer. En Tysk Dödskallering är därför ett intressant smycke för den historieintresserade!

    Dödskallering Tysk Officer

    1. Mexikansk Dödskallering

    Plats #1 och den absoluta "måste-ha ringen" är den här dödskalleringen med en Mexikansk Dödskalle. Den finns i två varianter: i rostfritt stål och i sterlingsilver 925. Ringen symboliserar en så kallad "Calavera" (dödskalle på spanska). Den mexikanska dödskallen används mest under Day Of The Dead, som är en högtid som äger rum i två dygn i början av november i Mexiko. Detta är en möjlighet för befolkningen att samlas och fira genom att hylla de döda. Altarna fylls sedan med olika gåvor såsom sockerskallar, blommor eller andra föremål. Stämningen som råder är varken sorglig eller nostalgisk, den är tvärtom glad och festlig!

    Denna Mexikanska Dödskallering kännetecknas av två färger som på ett vackert sätt framhäver de olika elementen. Basen är i silver, medan skallens väsentliga delar är i gult för att framhäva deras betydelse. Samma gäller för käken, runt öronen och runt ögonen. Ögonuttagen är också inställda med två små dödskallar som ögon, som vardera är vinklade åt samma håll. Toppen av dödskallen på den här mexikanska ringen är dekorerad med ett gult silverkors som påminner om religionens betydelse i Mexiko samt mexikanernas starka tro.

    Mexikansk Dödskallering

    Hur vet jag min ringstorlek?

    Se vår Storleksguide som vi har tagit fram om du är osäker på vilken storlek du ska beställa. Du kan även kontakta oss på info@skull-cult.com så kan vi hjälpa dig att komma fram till vilken storlek du ska välja.


    2 Kommentarer

    • M Sonnius

     Har själv den Liemannen Ringen och den gör sitt jobb.

    • Patrik Mossberg

     Tummen upp för den tyska dödskalleringen! (Y)

    Lämna kommentar

    Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras

    Vill du få uppdateringar från Skull Cult Magazine? Registrera dig nedan för att få vårt nyhetsbrev.