Fri frakt över 799 kr | Returrätt 14 dagar | 1 års garanti
Hur Du Bär En Dödskallering: Komplett Guide

Dödskalleringar -

Hur Du Bär En Dödskallering: Den Ultimata Guiden

läsning - ord

Det råder ingen som helst tvekan om att medlemmarna i motorcykelgängen är riktiga rebeller. Men för att uppnå en sådan karaktär själv måste du först veta hur du ska anamma stilen. Det är därför ett måste att du vet hur man bär en dödskallering på rätt sätt, hur du gör din outfit komplett och vilken stil som passar dig bäst.

Idag kommer vi därför att gå igenom hur du bär en dödskallering där du kommer lära dig allt du behöver veta om dödskalleringar för män!

1. Hur många Dödskalleringar kan man bära?

Vi män är ganska konservativa, liksom med vårt herrmode. Bilder av kändisar eller rockstjärnor med flera dödskalleringar över fingrarna gör att de ser otroligt coola ut, men de är också superstjärnor. Även om biker-kulturen är motsatsen till konservatism, är det få människor som har råd att vara biker på heltid. Många män har oftast vanliga jobb där överflödet av dödskalleringar på vissa jobb skulle bli för mycket. Man bör dock inte tro att man inte kan ha något annat än en vigselring på sitt finger. Standarden kring ringar överlag gör det möjligt att bära två eller tre ringar på de båda händerna.

Intressant fakta: i de flesta länder är det vanligt att man bär vigselringen på ringfingret. Vissa människor bär dem dock på höger hand istället för vänster hand. Detta beror på uppdelningen av kristna mellan ortodoxa och katoliker.

Om man ser till den dominerande handen antas den högra handen vara avsedd för arbete och den vänstra handen för dödskalleringar. För vänsterhänta är det istället tvärtom. Detta är inte med någon strikt stilregel i åtanke, utan det handlar snarare att du av misstag kan skada dödskalleringarna på din dominerande hand. Dessutom, om du någonsin hamnar i slagsmål, kan ett slag med en hand dekorerad med en dödskallering orsaka ännu mer skada på dig än för din motståndare. Därför ska du när du väljer dödskallering, vägledas av att ringen ska placeras på handen som du använder minst aktivt.

Hand Med Dödskallering

2. Att matcha Dödskallering med kläder

A. MC-kläder

Dödskalleringar går hand i hand med alla element av biker-stilen. Titta bara på hur en motorcykel ser ut. Den är full av kromade metalldelar och läder. Detta är också just vad motorcyklister bär: läder och stål. Därför, när du funderar på vilka kläder som passar till vilken ring, välj helt enkelt en dödskallering som matchar dina MC-kläder så kommer din stil tveklöst att vara på topp.

B. Lediga kläder

Situationen med vanliga kläder är lite mer svårnavigerad. Lyckligtvis passar massiva ringar med dödskallar bra ihop med den avslappnade stilen. Om du gillar att bära vanliga mörka jeans tillsammans med en t-shirt eller flanellskjorta kommer dina dödskalleringar inte att se sjaskiga ut. Dessutom passar dödskalleringar perfekt ihop med andra smycken, som till exempel dödskalle läderarmband eller dödskalle halsband.

C. Uppklädda kläder

Det är dock mycket svårare att matcha dödskalleringar med en professionell garderob. Det finns dock ett litet knep: du kan försöka att kombinera ringarna med manschettknappar, en slipsklämma eller ett dressat dödskalle-armbandsur. Är du osäker kring att göra en stilmiss bör du endast bära dödskalleringar som inte tar upp så stor plats på fingrarna, eftersom de annars tenderar att få all uppmärksamhet. Ett bättre alternativ är då att välja en liten dödskallering istället.

Om du fortfarande vill introducera delar av din rebelliska MC-personlighet i näringslivet kan du komplettera din outfit med andra prydnader, till exempel med ett armband eller ett halsband. De kan fortfarande döljas under dina kläder om du ska på ett viktigt affärsevenemang, men du kommer alltid att känna tyngden av att de är med dig.

Hand Med Dödskallering

3. Hur väljer jag rätt Dödskallering?

När du väljer dödskallering, överväg storleken på handflatan och fingrarnas form. Modernt herrmode gör att smycken kan bäras på vilket finger som helst, inklusive lillfingret och tummen.

Om du har långa, tunna fingrar är det bäst att välja ringar som är breda men inte tjocka. Du bör välja stora ringar och ringar med en solid utformning.

De massiva och snygga dödskalleringarna passar bäst med korta, tjocka fingrar. De breda och massiva ringarna kommer att understryka dessa fingrars form. Du måste dock vara medveten om att du ska välja en dödskallering som är lite mindre. Många köper nämligen alldeles för stora ringar. En väl passande ring ger också intrycket av att sitta perfekt runt fingret, vilket visuellt minskar korta fingrar ännu mer.

Om du har medelstora handstorlekar har du tur. Du kan prova och bära ringar i valfri struktur, form och storlek. Och om du letar efter ännu fler detaljer, kan du gå till metoderna för att välja din ring enligt handens utformning samt eventuella tatueringar du har på dina händer.

Hur Du Väljer Rätt Dödskallering

4. I vilken ordning ska Dödskalleringarna bäras?

Från första början har det aldrig dunnits någon 100% korrekt "regel" om din rings orientering. De flesta män bär en dödskallering på ett sådant sätt att den tydligt syns för åskådarna, det vill säga riktningen på denna ring är utåt, mot andra människor. Bikers är dock inte "de flesta män". Det som praktiseras av civila praktiseras nödvändigtvis inte av motorcyklister.

Nu vet du hur många dödskalleringar du kan bära, vilka fingrar du kan bära en dödskallering på, hur du kombinerar dina dödskalleringar med resten av din outfit och hur du väljer din dödskallering beroende på dina fingrar. Vi har också skrivit en separat artikel om de fem bästa anledningarna att bära en dödskallering!

Ingenstans på internet kan du dock hitta information om hur en dödskallering ska placeras på fingret. Under tiden bestämmer det sätt du bär din dödskallering det budskap du vill förmedla till omgivningen. Låt oss därför fylla detta gap och prata om symboliken för dödskallen när din dödskallering pekar inåt kontra utåt.

Dödskallering På Motorcyklist

5. Ska Dödskalleringen vara vänd inåt eller utåt?

Innan du sätter din dödskallering på fingret bör du fråga dig själv vad ringen betyder för dig personligen. Beroende på ditt svar, kan du bära din dödskallering antingen pekande utåt mot andra eller pekande inåt mot dig.

Om en ring är ett uttrycksmedel, ett smycke som definierar din stil och är en länk mellan de olika elementen i din outfit, bör du bära den så att den vetter mot andra. I slutändan är en dödskallering ett bevis på att du är modern, självständig och rebellisk, så du är skyldig dig själv att demonstrera det och bevisa det för samhället.

Om en dödskallering istället har en sentimental betydelse, eller om den har en mening som bara är viktig för dig, är det bäst att bära den så att ringen vetter mot dig. Till exempel fick du den här dödskalleringen som en gåva från en vän, från en annan medlem i din MC-klubb, eller bär du ringen för att hedra en vän som lämnade för tidigt? Om detta är fallet är du den enda personen som den här ringen är avsedd för, så dödskallen ska då se dig rakt i ögonen.

Om du själv är medlem i ett MC-gäng och bär en dödskallering som en del av ett klubbmärke, ska dödskallen vara vänd utåt. Alla borde veta vilken klubb du tillhör, precis som ryggemblemet på din väst. Det är därför som du måste göra det tydligt så att människor lätt kan se din ring och urskilja vad som är representerat och skrivet på den. Dessutom, om du har något otalt mot andra MC-grupperingar, måste du bära en dödskallering så att den är det sista som din motståndare kan se när din knytnäve träffar dem i ansiktet! Med andra ord, din ring måste kunna kommunicera din tillhörighet.

Dödskalleringar (Skull Cult)

Om du är på jakt efter dödskalleringar eller andra dödskalle smycken har du kommit till rätt ställe! Skull Cult erbjuder ett brett urval av dödskalle smycken i stål, silver och läder som kan tillgodose de mest kräsna behag. Alla våra dödskalle smycken är givetvis nickeltestade för att följa EU:s nickelfria standard.

Dödskalleringar Från Skull Cult


Lämna kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras

Vill du få uppdateringar från Skull Cult Magazine? Registrera dig nedan för att få vårt nyhetsbrev.